sluiten

Winnaar MBO-prijs

Maatschappelijk Betrokken Ondernemer 2018

 

Ieder jaar reikt de burgemeester de Maatschappelijk Betrokken Ondernemers-prijs uit aan het bedrijf dat een belangrijke steunpilaar is voor veel verenigingen, stichtingen of andere maatschappelijke organisaties. Heijting Milieuservice zet zich ieder jaar in om een aantal verenigingen en organisaties te steunen in het verbeteren van het milieu en maatschappij. Zo werken wij samen met een aantal verenigingen binnen de gemeente die de hoeveelheid zwerfafval verminderen. Ook hebben wij jaarlijks een aantal rondleidingen voor middelbaren scholieren en kinderopvangen. Wij vinden het immers belangrijk om de kinderen bewust te maken van de afvalstoffenproblematiek. Het daadwerkelijk zien van de grote hoeveelheden afval, doet kinderen nadenken over de hoeveelheid afval die we met z’n allen produceren.

 

Genomineerd!

Dit jaar kregen we te horen dat we genomineerd waren voor de prijs ‘Maatschappelijk Betrokken Ondernemer 2018’. Er zijn in de gemeente Lingewaard een groot aantal bedrijven die zich maatschappelijk betrokken inzetten. Om vervolgens te horen dat wij één van de twee finalisten zijn, deed ons erg goed!

Op het Vrijwilligersgala wordt bekend gemaakt wie de uiteindelijke winnaar is en de prijs in ontvangst mag nemen.

 

Vrijwilligersgala

Elke jaar wordt het Vrijwilligersgala georganiseerd door de Gentenarren in de Providentia te Gendt. Het gala is een feestelijke ode bedoeld om de vrijwilligers binnen de gemeente op een voetstuk te plaatsen. Tevens worden er twee prijzen uitgereikt: de Vrijwilliger van het Jaarprijs en de meest Maatschappelijk Betrokken Ondernemers-prijs.

 

Winnaar!

We wisten dat we bij de twee laatste bedrijven zaten. Inmiddels was het bekend geworden dat Eetwinkel Polly uit Bemmel de andere finalist was. Na diverse optredens werd de microfoon aan de burgemeester, mevrouw M.H.F. (Marianne) Schuurmans-Wijdeven, gegeven.

 

Heijting Milieuservice is verkozen tot meest Maatschappelijk Betrokken Ondernemer 2018!

 

Wij zijn ontzettend blij en trots dat we deze prijs in ontvangst mogen nemen. Voor ons is dit een blijk van waardering en een vorm van motivatie.

Heijting Milieuservice gaat in 2019 weer een maatschappelijk betrokken rol spelen in de Lingewaard.