sluiten

Afvalbak

U wilt een afvalbak huren voor uw puin of afval. Dit doet u vanzelfsprekend bij Heijting Milieuservice uit Huissen en Oosterhout-Nijmegen. Wij zijn al jarenlang uw betrouwbare leverancier in scherp geprijsde afvalcontainers. Wij bezuinigen namelijk nooit op kwaliteit en service.

Wij komen uw afvalbak bij u thuis of op het gewenste adres brengen en halen de afvalbak na gebruik ook weer bij u op. Zo eenvoudig is het om een afvalbak bij ons te huren. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw verbouwing, want die brengt al drukte genoeg met zich mee. In de puinbak kunt u uw bouw- en sloopafval kwijt.

Afvalbak thuis bezorgd

Het huren van een puinbak bij u thuis is de perfecte oplossing als u afvalstromen snel, eenvoudig en efficiënt wilt laten wegwerken. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn tijdens het verbouwen van uw woning, het winterklaar maken van uw tuin of het opruimen van uw garage, zolder of voorraadhok. De afvalbak wordt bij u op locatie bezorgd, waardoor u weinig tijd kwijt bent met het opruimen. Dat is een slim idee. En dat voor een scherpe prijs.

 

De servicegerichte medewerkers van Heijting Milieuservice bezorgen uw afvalbak bij u voor de deur. Onze auto's vertrekken dagelijks uit Huissen. Uw puincontainer huren kan bij ons tegen scherpe prijzen. Dus u bent er altijd van verzekerd dat u een voordelige keuze maakt. Daarbij bieden we u ook de mogelijkheid om een puincontainer te huren op zaterdag. We werken met eigen vrachtauto’s, eigen containers en eigen mensen. Sinds 2017 kunt u online afvalbakken huren bij ons. Met onze containerwebshop combineren wij jarenlange ervaring met het bezorgen en online bestellen van puincontainers.

Een afvalbak huren in onze webshop

U kunt eenvoudig een puincontainer huren in onze online afvalcontainershop. U kiest de gewenste maat afvalcontainer met het afval waar u de container mee gaat vullen. U klikt dan op de knop bestellen en vult dan uw gegevens in. Als laatste kunt u de huur van de puincontainer veilig online betalen met internetbankieren via iDEAL. U kunt bij ons een goedkope puincontainer huren in vele maten. Wij leveren aan zowel bedrijven als particulieren. Voor vragen over het huren van een puincontainer kunt u ons altijd even bellen en kosteloos en zonder enige verplichting om advies vragen.

 

Welk afval mag in een puincontainer?

Wilt u weten welk puin, bouwafval en sloopafval u mag afvoeren? Bij de desbetreffende afvalbak kunt u lezen welke afvalsoorten in de container gestort mogen worden. Zo is een puincontainer alleen bedoeld voor schoon puin. Enkele afvalsoorten die u in deze container mag laten afvoeren zijn: stenen, beton, badkamertegels, dakpannen, grind, metselresten, porselein en keramiek. Wanneer u toch andere soorten afval in de puinbak afvoert, dan zullen wij daarvoor een toeslag moeten rekenen. Twijfelt u of u een bepaalde afvalsoort mag vervoeren in een puincontainer? Neem dan even contact op met onze afvalspecialisten. Zij kunnen u precies vertellen welke afvalsoorten u in de puinbak mag storten.

Compleet in dienstverlening

Heijting Milieuservice houdt zich bezig met het bewerken en verwerken van afvalstromen, de verhuur van (puin)containers, de verkoop van diverse artikelen, het uitvoeren van asbestsaneringen, diverse reinigingswerkzaamheden en het bestrijden van de gevolgen voor het milieu bij calamiteiten. Wij bieden onze complete dienstverlening aan landelijke, provinciale en lokale overheden aan en aan bedrijven en particulieren. Heijting Milieuservice opereert vanuit twee vestigingen in Huissen en Oosterhout/Nijmegen.

 

Informatie
Alle informatie over een puinbak huren en de werking van onze online containershop kunt u vinden op onze website. Als u er toch niet helemaal uitkomt, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen via 026 - 325 26 46 of ons mailen op info@heijtingmilieuservice.nl.