sluiten

Afvalcontainer huren Velp

Containerwebshop Heijting

Heijting Milieuservice Huissen kan uw afval container in heel Gelderland bij u voor de deur bezorgen. Een afvalcontainer huren in Velp hoort dus zeker tot de mogelijkheden. Onze auto's vertrekken dagelijks uit Huissen. U bestelt uw container tegen scherpe prijzen dus u bent er altijd van verzekerd dat u een voordelige keuze maakt. Daarbij bieden we u ook de mogelijkheid dat u een container kunt huren op zaterdag.  We werken met eigen vrachtauto’s, eigen containers en eigen mensen. Sinds 2017 kunt u online afvalcontainers huren bij ons. Kortom: in onze containerwebshop combineren wij onze jarenlange ervaring met het bezorgen en online bestellen van containers.

Klik hier om uw container te bestellen >

Voordelig en geleverd op locatie

U kunt eenvoudig een vuilcontainer huren in de online afvalcontainer shop. U kiest eenvoudig de gewenste maat afvalcontainer met het afval waar u de container mee gaat vullen. U klikt vervolgens op de knop bestellen en vult dan al uw gegevens in. Als laatste kunt u de container dan online betalen met internetbankieren (iDeal). U kunt bij ons een goedkope afvalcontainer huren in vele maten. U kunt bij ons een bouwafval container huren, een puincontainer huren, een houtafval container huren, een groenafval container huren, een dakafval container huren of een grofvuilcontainer of gewone vuilcontainer huren. Wij leveren aan bedrijven en particulieren. Voor vragen over het huren van een container in Velp en omgeving kunt u ons altijd even bellen en gratis en vrijblijvend om advies vragen.

Meer informatie

Alle informatie over een container huren en de werking van onze online containershop kunt u vinden op onze website. Bekijk ook het vragen en antwoorden tabblad. Wat mag er wel en wat mag er niet in de afvalcontainer? Mocht u er toch niet helemaal uitkomen dan kunt u altijd even contact met ons opnemen via 026 325 26 46 of via het contactformulier.