sluiten

Afvalcontainer huren Zevenaar

Bent u op zoek naar de mogelijkheid om een afvalcontainer te huren in Zevenaar? Heijting Milieuservice Huissen kan uw afvalcontainer in heel Gelderland bij u voor de deur bezorgen, onze auto's vertrekken dagelijks uit Huissen. U bestelt uw container tegen scherpe prijzen dus u bent er altijd verzekerd van dat u een voordelige keuze maakt.

Daarbij bieden we u ook de mogelijkheid dat u een container kunt huren op zaterdag. We werken met eigen vrachtauto’s, eigen containers en eigen mensen. Sinds 2017 kunt u online afvalcontainers huren bij ons. Kortom, met onze containerwebshop combineren we jarenlange ervaring met het bezorgen en online bestellen van afvalcontainers in Zevenaar.

Klik hier om een afvalcontainer te bestellen >

Online afvalcontainershop

U kunt eenvoudig een afvalcontainer huren voor uw woning of bedrijf in Zevenaar in de online afvalcontainershop. U kiest de gewenste maat afvalcontainer met het afval waar u de container mee gaat vullen. U klikt dan op de knop bestellen en vult dan al uw gegevens in. Als laatste kunt u de huur voor de afvalcontainer vervolgens online betalen met internetbankieren (IDEAL).

Vele maten

U kunt bij ons een goedkope afvalcontainer huren in vele maten. U kunt bij ons een bouwafval container huren, een puincontainer huren, een houtafval container huren, een groenafval container huren, een dakafval container huren of een grofvuilcontainer of gewone vuilcontainer huren. We leveren aan bedrijven en particulieren. Voor vragen over het huren van een container in Zevenaar en omgeving kunt u ons altijd even bellen en gratis en vrijblijvend om advies vragen.

Informatie vergunning afvalcontainer Zevenaar

Een container laten plaatsen op eigen grond is altijd toegestaan. Hiervoor hoeft u dus geen vergunning aan te vragen. Soms is er alleen niet genoeg ruimte om een container op uw eigen grond te – laten - plaatsen. U kunt de container dan (deels) laten plaatsen op gemeentegrond zoals op de stoep of langs de weg. Houdt u er in dit geval rekening mee dat het plaatsen van een container op gemeentegrond niet altijd is toegestaan en hier meestal een vergunning voor nodig is. Hiervoor bent u altijd zelf verantwoordelijk.

Toestemming afvalcontainer huren Zevenaar

Op de website van gemeente Zevenaar staat geen informatie over het plaatsen van containers op gemeentegrond. Mogelijk moet u dus eerst toestemming of een vergunning aanvragen. We raden altijd aan om eerst informatie op te doen bij de gemeente voordat u een container bestelt. Doe dit ook op tijd.

Contact

Alle informatie over een container huren en de werking van onze online containershop kunt u vinden op onze website. Bekijk ook het vragen en antwoorden tabblad. Wat mag er wel en wat mag er niet in de afvalcontainer? Mocht u er toch niet helemaal uitkomen dan kunt u altijd even contact met ons opnemen via 026 325 26 46 of ons mailen.