sluiten

Tuinaarde online bestellen

Bestel zwarte grond in onze webshop

Wilt u tuinaarde online bestellen? In ons assortiment bieden wij u kwalitatief hoogwaardig grond. Wij leveren dit als losgestorte zwarte grond zand met zeer snelle levertijden. Tuinaarde online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van advies op maat voor dit product. Heijting Milieuservice levert u zwarte grond in losgestorte vorm door heel Nederland. Op zoek naar grote hoeveelheden? Wij maken graag een passende offerte voor een afname van een grote hoeveelheid. Tuinaarde online bestellen? Dat doet u natuurlijk bij Heijting Milieuservice.

Bestel hier uw tuinaarde >>

Wat is zwarte grond?

Zwarte grond is onbemeste teelaarde die zwart-bruinig van kleur is. Zwarte grond is in de tuin universeel toepasbaar. Zo is het geschikt voor het ophogen van uw tuin, het aanleggen van borders en als ondergrond voor graszoden. Bovendien is zwarte grond ongemengd en vrij van puin. Daarnaast is tuinaarde meer dan uitstekend waterdoorlatend en bevat het nauwelijks overblijvende onkruiden en andere verontreinigingen. De samenstelling van de grond is afhankelijk van waar de grond gewonnen wordt. Zo is in de provincie Groningen meer lutum aanwezig in de grond, in Drenthe meer veen en in Limburg meer silt in de grond aanwezig.

Zwarte grond online >>

Schone en geschikte tuinaarde online bestellen

Zwarte grond is veelal afkomstig uit landbouwafgravingen, nieuwbouw afgravingen of wordt gewonnen nabij bossen (bosgrond). De grond die wij leveren is schoon en geschikt voor de categorie “Klasse Wonen”. Het is daarom goed toepasbaar in woonwijken en het is de grondstof waarmee ook hoveniers werken.

Zwarte grond bestellen >>

Voordelen van losgestorte tuinaarde online bestellen

Zwarte grond los storten is goedkoper dan leveren in big bags, het scheelt ongeveer € 20,- per kuub. Daarom bieden we slechts tuinaarde online bestellen in een losgestorte vorm aan. Bovendien is het scheppen vanaf een bult gemakkelijker dan vanuit een big bag. Voor leveringen boven 20 kuub dient de aflever-locatie geschikt zijn voor vervoer met trailers. Twijfelt u over de aflevermogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en stuur ons een foto van de situatie (genomen op een zekere afstand) met een omschrijving van locatie.

Tuinaarde losgestort >>

Praktische informatie

Gewicht ±1300 kg per m³. Levertijd Binnen één à twee werkdagen Let op: in drukke periodes kunnen wij levertijden niet altijd garanderen. Bestel daarom tijdig. Wij doen ons best rekening te houden met uw keuze voor het dagdeel, maar kunnen dit niet garanderen. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een bevestiging van het moment van leveren. Bovendien is het mogelijk om de chauffeur op de dag van de levering te contacten voor meer info.

Tuinaarde losgestort >>

Levering Losgestort

Kipper vrachtauto of vrachtwagen met trailer (bij afname grotere hoeveelheden). Indien mogelijk kan de grond direct in de achtertuin, voortuin of op de oprit gestort worden. Bij uw bestelling kunt u onder notities de gewenste plaats van storten aangeven. Zwarte grond leveren wij als gezeefde grond. Deze zeven we af op 0,20mm. Er kan daardoor soms een takje of steentje inzitten.

Tuinaarde losgestort >>