sluiten

Zand thuis geleverd

Wilt u zand thuis gelerd krijgen voor uw bestrating of bijvoorbeeld zandbak? Heijting Milieuservice is uw betrouwbare partner voor het bestellen van zand. Bij Heijting Milieuservice kunt u online zand bestellen. Wij leveren zand thuisbezorgd en los gestort bij uw thuis.

Met jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie in de sector zijn wij de eerste keuze voor zowel particulieren als professionals. Wij bieden onze dienstverlening aan landelijke, provinciale en lokale overheden en aan bedrijven en particulieren.

Klik hier om zand te bestellen >>

Toepassingen

Zand is een veelvoorkomend materiaal dat voornamelijk bestaat uit kleine korrels van rotsen en mineralen. Het kan verschillende kleuren hebben, afhankelijk van de samenstelling ervan. Zand wordt veel gebruikt in de bouw, bijvoorbeeld voor beton of het aanleggen van straatwerk. 

Werkwijze

Wat Heijting Milieuservice onderscheidt is de service, in zowel verhuur van afvalcontainersgrind en zand. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het bestellen van zand grond thuisbezorgd voor uw specifieke project. Bij Heijting Milieuservice staat uw tevredenheid altijd voorop.

Zand online bestellen

Zand thuis laten bezorgen? Kies voor de ervaring, kwaliteit en betrouwbaarheid van Heijting Milieuservice. We maken het aankopen van zwarte grond thuisbezorgd eenvoudig en probleemloos, zodat u zich kunt concentreren op uw project. Bij Heijting Milieuservice streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw project tot een succes te maken. 

Eigenschappen en bijzonderheden

Gewicht droog zand: ±1500 kg per m³
Levertijd Binnen één à twee werkdagen

Let op: in drukke periodes kunnen wij levertijden niet altijd garanderen. Bestel daarom tijdig. Wij doen ons best rekening te houden met uw keuze voor het dagdeel, maar kunnen dit niet garanderen. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een bevestiging van het moment van leveren. Bovendien is het mogelijk om de chauffeur op de dag van de levering te contacten voor meer info.