sluiten

Zwarte grond bestellen

Zwarte grond bestellen

Wilt u zwarte grond voor uw tuin bestellen? Heijting Milieuservice is uw betrouwbare partner voor het bestellen van zwarte grond. Bij Heijting Milieuservice kunt u online zwarte grond bestellen. Wij leveren zwarte grond los gestort bij uw thuis.

Met jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie in de sector zijn wij de eerste keuze voor zowel particulieren als professionals. Wij bieden onze dienstverlening aan aan landelijke, provinciale en lokale overheden en aan bedrijven en particulieren.

Zwarte grond is grondstof

Zwarte grond wordt ook wel genoemd: tuingrond, tuinaarde, teelaarde (zwarte aarde/bruine aarde) of zwart zand. Zwarte grond is een grondstof die geschikt is voor de tuin, een border op te hogen of om een gazon mee te egaliseren. Zwarte grond is onbemest, ongemengd en vrij van puin. Wel zouden er nog wat kleine steentjes, wortels of takjes in kunnen voorkomen. Het is goed waterdoorlatend en (kwalitatief hoogwaardige) zwarte grond bevat nauwelijks overblijvende onkruiden en andere verontreinigingen. Zwarte grond is een ‘maagdelijke’, niet samengestelde grond. Zwarte grond bestellen doet u dus primair om uw tuin te voorzien van een vruchtbare laag waarin u uw planten, bloemen en gras weer groeien, zodat u daar met volle teugen van kunt genieten.

Toewijding

Wat Heijting Milieuservice onderscheidt van de rest is onze toewijding aan klanttevredenheid en service van wereldklasse, in zowel verhuur van rolcontainers, materieel, grond, grind en zand. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het bestellen van zwarte grond voor uw specifieke project. We begrijpen dat elke klant unieke vereisten heeft. En daarom streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw verwachtingen voldoen. Bij Heijting Milieuservice staat uw tevredenheid altijd voorop. 

Ervaring, kwaliteit en betrouwbaarheid

Waarom zou u compromissen sluiten als het gaat om zwarte grond bestellen? Kies voor de ervaring, kwaliteit en betrouwbaarheid van Heijting Milieuservice. We maken het aankopen van zwarte grond eenvoudig en probleemloos, zodat u zich kunt concentreren op uw project. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom zoveel klanten ons hun vertrouwen schenken als hun voorkeursleverancier van tuingrond. Bij Heijting Milieuservice streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw project tot een succes te maken. Bestel uw zwarte grond bij ons en ervaar de uitstekende service die u verdient.

Zwarte grond online

Bij Heijting Milieuservice kunt u online meer dan alleen zwarte grond bestellen. Wij leveren vloerenzand, metselzand, brekerzand, vulzand en grindzand los gestort bij uw thuis. U kunt op een simpele manier online bestellen. De bezorgkosten worden automatisch berekend in de winkelwagen op basis van uw postcode. Kies voor Heijting Milieuservice - uw vertrouwde partner voor zwarte grond bestellen.

Praktische informatie

Gewicht ±1300 kg per m³. Levertijd Binnen één à twee werkdagen. Let op: in drukke periodes kunnen wij levertijden niet altijd garanderen. Bestel daarom tijdig. Wij doen ons best rekening te houden met uw keuze voor het dagdeel, maar kunnen dit niet garanderen. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een bevestiging van het moment van leveren. Bovendien is het mogelijk om de chauffeur op de dag van de levering te contacten voor meer info.

Voordelen van online zwarte grond bestellen

Zwarte grond los storten is goedkoper dan leveren in big bags, het scheelt ongeveer € 20,- per kuub. Daarom bieden we slechts online zwarte grond bestellen in een losgestorte vorm aan. Bovendien is het scheppen vanaf een bult gemakkelijker dan vanuit een big bag. Voor leveringen boven 20 kuub dient de aflever-locatie geschikt zijn voor vervoer met trailers. Twijfelt u over de aflevermogelijkheden? Neem gerust contact met ons op en stuur ons een foto van de situatie (genomen op een zekere afstand) met een omschrijving van locatie.