sluiten

Schoonpuin container

Wilt u een schoonpuin container huren voor uw afval? Dit doet u natuurlijk bij Heijting Milieuservice uit Huissen en Oosterhout-Nijmegen. Wij zijn al jarenlang uw betrouwbare leverancier in scherp geprijsde afvalcontainers. Wij bezuinigen namelijk nooit op kwaliteit en service.

Wij komen uw schoonpuin container bij u thuis of op het gewenste adres brengen en halen de deze na gebruik ook weer bij u op. Zo eenvoudig is een schoon puincontainer huren. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw verbouwing, want die brengt al drukte genoeg met zich mee.

Klik hier om uw container te bestellen

Wat mag er in een schoonpuin container?

Schoon puin bestaat in de regel uit steenachtige materialen die vrijkomen bij bouw-, renovatie- en sloopwerkzaamheden. De meest voorkomende puinsoorten zijn:  bestratingspuin, betonpuin dakpannen, grind, keramiek, metselpuin, porselein, stenen, straatklinkers, vloertegels, enzovoorts. Puin is een zware afvalsoort, daarom dient deze stroom los gestort te worden in een schoonpuin container en mogen puinstukken een maximale afmeting hebben van 60 x 60 x 60 cm. Het overgrote deel van het beton- en metselpuin is geschikt voor hergebruik. Wilt u weten welk puin, bouwafval en sloopafval u mag afvoeren in de afvalcontainer? Bij de desbetreffende container kunt u lezen welke afvalsoorten in de container gestort mogen worden. Wanneer u toch andere soorten afval in de puincontainer afvoert, dan zullen wij daarvoor een toeslag moeten rekenen. 

Puinbak thuis bezorgd

Het huren van een schoonpuin container bij u thuis is de perfecte oplossing als u afvalstromen snel, eenvoudig en efficiënt wilt - laten - wegwerken. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn tijdens het verbouwen van uw woning. U plaatst de schoonpuin container bij u op locatie, waardoor u weinig tijd kwijt bent aan het opruimen. Dat is een slim idee. En dat voor een scherpe prijs.

Schoonpuin container huren tegen scherpe prijzen

De servicegerichte medewerkers van Heijting Milieuservice bezorgen uw schoonpuin container bij u voor de deur. Onze auto's vertrekken dagelijks uit Huissen en Oosterhout-Nijmegen. Uw puincontainer huren kan bij ons tegen scherpe prijzen. Dus u bent er altijd van verzekerd dat u een voordelige keuze maakt. Daarbij bieden we u ook de mogelijkheid om een schoonpuin container te huren op zaterdag. We werken met eigen vrachtauto’s, eigen containers en eigen mensen. Sinds 2017 kunt u online afvalcontainers huren bij ons. Met onze containerwebshop combineren wij jarenlange ervaring met het bezorgen en online bestellen van puincontainers.

Een schoonpuin container huren in onze webshop

U kunt eenvoudig een puincontainer huren in onze online afvalcontainershop. U kiest de gewenste maat afvalcontainer met het afval waar u de container mee gaat vullen. U klikt dan op de knop bestellen en vult vervolgens al uw gegevens in. Als laatste kunt u de huur van de puincontainer dan veilig online betalen met internetbankieren via iDEAL. U kunt bij ons een goedkope puincontainer huren in vele maten. Wij leveren aan zowel bedrijven als particulieren. Voor vragen over het huren van een puincontainer kunt u ons altijd even bellen en kosteloos en zonder enige verplichting om advies vragen.

Klik hier om contact op te nemen

Compleet in dienstverlening

Heijting Milieuservice houdt zich bezig met het bewerken en verwerken van afvalstromen, de verhuur van (puin)containers, verhuur van divers materieel, het uitvoeren van asbestsaneringen, tal van reinigingswerkzaamheden en het bestrijden van de gevolgen voor het milieu bij calamiteiten. Wij bieden onze complete dienstverlening aan landelijke, provinciale en lokale overheden aan en aan bedrijven en particulieren. Heijting Milieuservice opereert vanuit twee vestigingen in Huissen en Oosterhout/Nijmegen.

Informatie

Alle informatie over puincontainers huren en de werking van onze online containershop kunt u vinden op onze website. Als u er toch niet helemaal uitkomt, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen via 026 - 325 26 46 of ons mailen op info@heijtingmilieuservice.nl.