sluiten

Brekerzand bestellen

Brekerzand bestellen

Wilt u brekerzand bestellen? Dan is Heijting Milieuservice de aangewezen leverancier voor u. Bij Heijting Milieuservice kunt u online brekerzand bestellen. Wij leveren brekerzand los gestort bij uw thuis.

Met jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie in de sector zijn wij de eerste keuze voor zowel particulieren als professionals. Wij bieden onze dienstverlening aan aan landelijke, provinciale en lokale overheden en aan bedrijven en particulieren.

Wat is brekerzand?

Voordat u brekerzand gaat bestellen wilt u vast weten wat dit is. Brekerzand is een soort fijnkorrelig zand is dat vaak wordt gebruikt als ondergrond voor bestrating en als basis voor bestratingsprojecten. Het is een type zand dat wordt verkregen door stenen of grind te breken tot fijnere korrels. Het heeft een hoekige vorm en is vaak harder dan gewoon zand. Brekerzand wordt gebruikt als basislaag onder bestrating om een stevige en stabiele ondergrond te creëren. Door de hoekige vorm van de korrels kan het zand goed samendrukken en biedt het weerstand tegen verzakkingen. De goede waterdoorlatendheid, stabiliteit en duurzaamheid spelen hierbij ook een beslissende rol. zoals bij het leggen van bestrating voor opritten, terrassen, en wandelpaden. Brekerzand is geschikt voor zowel particuliere als professionele projecten.

Brekerzand thuis geleverd

Brekerzand bestellen betekent dat een levering van het zand, grond of grind plaatsvindt op werkdagen tussen 07.00 - 17.00 uur. Op zaterdag levering tussen 08.00 - 12.00 uur. Voor losse leveringen van brekerzand berekenen wij 50,- euro bezorgkosten in ons bezorggebied. Wanneer u uw bestelling combineert met een container vervallen deze kosten. Voor zaterdagleveringen hanteren wij standaard een vaste weekendtoeslag van 20,- euro. In de winkelwagen wordt alles automatisch berekend en kunt u ook zien of uw postcode in het verzorgingsgebied valt. Ook kunt u bij Heijting kiezen voor andere zandsoorten zoals:

Vloerenzand
Metselzand
Brekerzand
Grindzand

Voorkeur ochtend/middag

Voor plaatsingen op werkdagen kunt u een voorkeur doorgeven tijdens uw bestelling.

(voorkeur ochtend tussen 07.00 – 12.00 uur of voorkeur middag tussen 12.00 en 17.00).

Levering

Bij het leveren van het (breker)zand, grond of grind vragen wij u om daarbij aanwezig te zijn. U kunt dan samen met de chauffeur de gewenste locatie bepalen. Mocht het niet mogelijk zijn om aanwezig te zijn tijdens het leveren dan kunt u tijdens het brekerzand bestellen bij het vak ‘bestelnotities’ aangeven waar er bij voorkeur gestort moet worden.

Keuze voor besteltijdstip

Kunt u een tijd aangeven waarop u uw (breker)zand, grond of grind bezorgd wilt hebben? U kunt kiezen voor de ochtend of de middag. Daarnaast kunt u verder in de bestelling bij ‘opmerking’ aangeven dat u gebeld wilt worden als de chauffeur komt. U krijgt dan 15 à 20 minuten van tevoren een telefoontje. Kunt u uw bestelling annuleren? Ja, tot 48 uur voor levering kan dit kosteloos. Tot 24 uur van tevoren kost dit € 25,00. Indien het minder dan 24 uur van tevoren is, dan brengen wij u € 50,00 in rekening.

Neem contact op met Heijting Milieu Service