sluiten

Container bouwafval

Wilt u een container voor uw bouwafval huren? Een container voor uw bouwafval huren doet u natuurlijk bij Heijting Milieuservice uit Huissen en Oosterhout-Nijmegen. Wij zijn al jarenlang uw betrouwbare leverancier in scherp geprijsde afvalcontainers waarbij wij niet bezuinigen op kwaliteit en service.

Wij komen uw container voor het bouwafval bij u thuis of op het gewenste adres brengen en halen de container na gebruik ook weer bij u op. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw verbouwing, want daar hebt u het waarschijnlijk al druk genoeg mee.

Bezoek webshop>>

Perfecte oplossing

Een container voor uw bouwafval bij u thuis op locatie is de perfecte oplossing als u afvalstromen snel en eenvoudig wilt wegwerken. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn tijdens het verbouwen van uw woning, het winterklaar maken van uw tuin of tijdens het opruimen van uw rommelzolder. U plaatst de container voor het bouwafval bij u op de meest geschikte en efficiënte plek. Daardoor bent u zo weinig mogelijk tijd kwijt aan het opruimen. En dit alles voor een scherpe prijs.

Soorten afvalcontainers

Bij Heijting Milieuservice bieden we u zes soorten afvalcontainers: bouw- en sloopafval, grofvuil (huisraad), dakafval, groenafval, grond, hout en schoon puin. De servicegerichte medewerkers van Heijting Milieuservice bezorgen uw afvalcontainer bij u voor de deur. Onze auto's vertrekken dagelijks uit Huissen. Uw container bouwafval huren kan bij ons tegen scherpe prijzen. Dus u bent er altijd van verzekerd dat u een voordelige keuze maakt. Daarbij bieden we u ook de mogelijkheid om een container te huren op zaterdag. We werken met eigen vrachtauto’s, eigen containers en eigen mensen. Sinds 2017 kunt u ook online uw container voor bouwafval huren bij ons. Met onze containerwebshop combineren wij jarenlange ervaring met het bezorgen en online bestellen van afvalcontainers.

Een container bouwafval huren in onze webshop

U kunt eenvoudig een container bouwafval huren in onze online afvalcontainershop. U kiest de gewenste maat afvalcontainer met het afval waar u de container mee gaat vullen. U klikt dan op de knop bestellen en vult dan uw gegevens in. Als laatste kunt u de huur van de container veilig online betalen met internetbankieren via iDEAL. U kunt bij ons een goedkope container bouwafval huren in vele maten. Wij leveren aan zowel bedrijven als particulieren. Voor vragen over het huren van een container kunt u ons altijd even bellen en kosteloos en zonder enige verplichting om advies vragen.

Welk afval mag in een puincontainer?

Wilt u weten welk puin, bouwafval en sloopafval u mag afvoeren? Bij de desbetreffende afvalbak kunt u lezen welke afvalsoorten in de container bouwafval gestort mogen worden. Zo is een puincontainer alleen bedoeld voor schoon puin. Enkele afvalsoorten die u in deze container mag laten afvoeren zijn: stenen, beton, badkamertegels, dakpannen, grind, metselresten, porselein en keramiek. Wanneer u toch andere soorten afval in de puinbak afvoert, dan zullen wij daarvoor een toeslag moeten rekenen. Twijfelt u of u een bepaalde afvalsoort mag vervoeren in een puincontainer? Neem dan even contact op met onze afvalspecialisten. Zij kunnen u precies vertellen welke afvalsoorten u in de puinbak mag storten.

Container bouwafval huren voor uw bouwafval

Voor afval dat vrijgekomen is bij bouw-, sloop- en renovatiewerkzaamheden verhuurt Heijting Milieuservice een speciale bouwafval container. Een bouwcontainer huren doet u dus via ons eenvoudig online. U hebt de keuze uit diverse containers. Vraag direct een offerte aan voor een container bouwafval huren of vraag een persoonlijk adviesgesprek aan voor advies op maat.

Voor uw bouwafval een container huren bij Heijting Milieu Service

Wanneer u bezig bent met een klus of project wilt u het liefst zo weinig mogelijk hinder hebben van het vrijgekomen bouwafval. Dit moet simpelweg zo snel mogelijk uit de weg, zodat u hier zo min mogelijk overlast van ondervindt. Bouwafval containers zijn in dat geval een ideale uitkomst. U kunt in deze containers verschillende soorten bouwafval kwijt en de containers zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Bovendien halen de chauffeurs van Heijting Milieu Service een volle bouwafvalcontainer op afspraak weer bij u op. Bestel online uw bouwcontainer in onze webshop en profiteer direct van onze snelle service. U kunt ook een offerte opvragen voor een container bouwafval huren als u bijvoorbeeld meerdere containers in een jaar nodig hebt.

Compleet in dienstverlening

Heijting Milieu Service houdt zich bezig met het bewerken en verwerken van afvalstromen, de verhuur van afvalcontainers, de verkoop van diverse artikelen, het uitvoeren van asbestsaneringen, diverse reinigingswerkzaamheden en het bestrijden van de gevolgen voor het milieu bij calamiteiten. Wij bieden onze complete dienstverlening aan landelijke, provinciale en lokale overheden aan en aan bedrijven en particulieren. Heijting Milieuservice opereert vanuit twee vestigingen in Huissen en Oosterhout/Nijmegen.

Informatie

Alle informatie over een container bouwafval huren en de werking van onze online containershop kunt u vinden op onze website. Bekijk bijvoorbeeld de meest gestelde vragen. Als u er toch niet helemaal uitkomt, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen via 026 - 325 26 46 of ons mailen op info@heijtingmilieuservice.nl. We staan u graag te woord.