sluiten

Afvalcontainer huren Rheden

Heijting Milieuservice Huissen kan uw afval container in heel Rheden bij u voor de deur bezorgen, onze auto's vertrekken dagelijks voor hun route. U bestelt uw container tegen scherpe prijzen dus u bent altijd verzekerd dat u een voordelige keuze maakt. Daarbij bieden we ook de mogelijkheid dat u een container kan huren op zaterdag. We werken met eigen vrachtauto’s, eigen containers en eigen mensen.  U kunt eenvoudig een vuilcontainer huren in de online afvalcontainer shop.

Klik hier om naar de container webshop te gaan >>

Zo werkt het

U kiest de gewenste maat afvalcontainer met het afval waar u de container mee gaat vullen. U vult vervolgens uw gegevens in. Als laatste kunt u de container dan veilig online betalen met internetbankieren (IDEAL). U kunt bij ons een goedkope afvalcontainer huren in vele maten en voor meerdere afvalstromen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren in Rheden en de wijde omgeving. 


Heeft u nog vragen?

U kunt bij ons ook leveranties voor zand, grond en grind bestellen. Dit kunt u los bestellen, maar ook tegelijk met uw container laten leveren. 

Alle informatie over een container huren en de werking van onze online containershop kunt u vinden op onze website. Bekijk ook het vragen en antwoorden tabblad met handige informatie. Wat mag er bijvoorbeeld wel en wat mag er niet in de afvalcontainer? Mocht u er toch niet helemaal uitkomen dan kunt u altijd even contact met ons opnemen, wij helpen u verder.