sluiten

Minigraver huren

Minigraver huren

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte manier om graafwerkzaamheden uit te voeren? Bij Heijting Milieu Service kunt u eenvoudig een minigraver huren. Als dé afvalverwerker uit Gelderland bieden wij niet alleen uitgebreide afvalverwerkingsdiensten, maar ook hoogwaardige verhuuroplossingen voor materieel. Of u nu een overheid, professional of particulier bent, Heijting Milieu Service staat voor u klaar.

Neem contact op voor verhuur >

Waarom een minigraver huren bij Heijting Milieu Service?

Kwaliteit en betrouwbaarheid
Bij Heijting Milieu Service begrijpen we het belang van betrouwbare en kwalitatieve apparatuur voor uw projecten. Onze minigravers zijn goed onderhouden en voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid. Hierdoor kunt u met een gerust hart aan uw werkzaamheden beginnen.

Geschikt voor diverse projecten
Onze minigravers zijn ideaal voor een breed scala aan projecten. Of u nu een tuin wilt aanleggen, leidingen wilt plaatsen, of andere graafwerkzaamheden wilt uitvoeren, een minigraver biedt de flexibiliteit en kracht die u nodig heeft. De compacte afmetingen maken het mogelijk om zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen te graven.

Voordelige huurvoorwaarden
Wij bieden aantrekkelijke huurvoorwaarden die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu de minigraver voor een dag, een week of langer nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u een passende oplossing krijgt. Bovendien zijn onze tarieven transparant, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Specificaties minigraver

Onze Graafmachine Minigraver 1.1 Ton is een veelzijdige en compacte machine die geschikt is voor uiteenlopende graafwerkzaamheden. Met een breedte van 100 cm uitgeschoven en 78 cm ingetrokken, en een hoogte van 215 cm met inklapbare rolbeugel (145 cm ingeklapt), past deze minigraver gemakkelijk in krappe ruimtes. De minigraver is leverbaar met verschillende graafbakken: een smalle bak van 23 cm, een middelgrote bak van 40 cm, en een brede bak van 80 cm. 

Kosten van een minigraver huren

De huurprijs bedraagt €130 per dag, en bij een huurperiode vanaf één week, daalt de prijs naar €100 per dag. Indien gewenst, kunt u de minigraver huren inclusief machinist voor €45 per uur bovenop de huurprijs.

Neem contact met ons op voor verhuur of meer informatie >

Over Heijting Milieu Service

Heijting Milieuservice houdt zich bezig met het bewerken en verwerken van afvalstromen, verhuur van containers, verkoop van diverse leveranties, het uitvoeren van asbestsaneringen, diverse reinigingswerkzaamheden en het bestrijden van de gevolgen voor het milieu bij calamiteiten. Zo kunt u bij ons een afvalcontainer huren, rolcontainers huren en grond en grind bestellen.  Onze dienstverlening wordt aangeboden aan landelijke, provinciale en lokale overheden en aan bedrijven en particulieren.