sluiten

Afvalcontainer huren Duiven

Afvalcontainer huren Duiven

Wilt u een afvalcontainer huren voor uw klus in Duiven? Een afvalcontainer huren voor al uw afval doet u natuurlijk bij Heijting Milieuservice uit Huissen en Oosterhout-Nijmegen. Wij zijn al jarenlang uw betrouwbare leverancier in scherp geprijsde afvalcontainers waarbij wij niet bezuinigen op kwaliteit en service.

Wij komen uw afvalcontainer bij u thuis in Duiven of het gewenste adres brengen en halen de vuilcontainer na gebruik ook weer bij u op. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw verbouwing, want daar hebt u het waarschijnlijk al druk genoeg mee.

Klik hier om uw container te huren >>

Perfecte oplossing voor afvalcontainer huren in Duiven

Het huren van een afvalcontainer bij u thuis op locatie in Duiven is de perfecte oplossing als u afvalstromen snel en eenvoudig wilt wegwerken. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn tijdens het verbouwen van uw woning, het winterklaar maken van uw tuin of tijdens het opruimen van uw rommelzolder. U plaatst de afvalcontainer bij u op de meest geschikte en efficiënte plek. Daardoor bent u zo weinig mogelijk tijd kwijt aan het opruimen. En dit alles voor een scherpe prijs.

Soorten afvalcontainers

Bij Heijting Milieuservice bieden we u zes soorten afvalcontainers: bouw- en sloopafval, grofvuil (huisraad), dakafval, groenafval, grond, hout en schoon puin. De servicegerichte medewerkers van Heijting Milieuservice bezorgen uw afvalcontainer bij u voor de deur in Duiven. Onze auto's vertrekken dagelijks uit Huissen. Uw puincontainer huren kan bij ons tegen scherpe prijzen. Dus u bent er altijd van verzekerd dat u een voordelige keuze maakt. Daarbij bieden we u ook de mogelijkheid om een puincontainer in Duiven te huren op zaterdag. We werken met eigen vrachtauto’s, eigen containers en eigen mensen. Sinds 2017 kunt u ook online afvalbakken huren bij ons. Met onze containerwebshop combineren wij jarenlange ervaring met het bezorgen en online bestellen van afvalcontainers.

Een afvalcontainer huren in onze webshop

U kunt eenvoudig een puincontainer voor uw klus in Duiven huren in onze online afvalcontainershop. U kiest de gewenste maat afvalcontainer met het afval waar u de container mee gaat vullen. U klikt dan op de knop bestellen en vult dan uw gegevens in. Als laatste kunt u de huur van de puincontainer veilig online betalen met internetbankieren via iDEAL. U kunt bij ons een goedkope puincontainer voor uw karwei in Duiven huren in vele maten. Wij leveren aan zowel bedrijven als particulieren. Voor vragen over het huren van een puincontainer kunt u ons altijd even bellen en kosteloos en zonder enige verplichting om advies vragen.

Welk afval mag in een puincontainer?

Wilt u weten welk puin, bouwafval en sloopafval u mag afvoeren? Bij de desbetreffende afvalcontainer kunt u lezen welke afvalsoorten in de container gestort mogen worden. Zo is een puincontainer alleen bedoeld voor schoon puin. Enkele afvalsoorten die u in deze container mag laten afvoeren zijn: stenen, beton, badkamertegels, dakpannen, grind, metselresten, porselein en keramiek. Wanneer u toch andere soorten afval in de puinbak afvoert, dan zullen wij daarvoor een toeslag moeten rekenen. Twijfelt u of u een bepaalde afvalsoort mag vervoeren in een puincontainer? Neem dan even contact op met onze afvalspecialisten. Zij kunnen u precies vertellen welke afvalsoorten u in de puinbak mag storten.

Compleet in dienstverlening

Heijting Milieuservice houdt zich bezig met het bewerken en verwerken van afvalstromen, de verhuur van afvalcontainers, de verkoop van diverse artikelen, het uitvoeren van asbestsaneringen, diverse reinigingswerkzaamheden en het bestrijden van de gevolgen voor het milieu bij calamiteiten. Bekijk onze overige diensten. Wij bieden onze complete dienstverlening aan landelijke, provinciale en lokale overheden aan en aan bedrijven en particulieren in Duiven en omgeving. Heijting Milieuservice opereert vanuit twee vestigingen in Huissen en Oosterhout/Nijmegen.

Informatie

Alle informatie over een afvalcontainer huren en de werking van onze online containershop kunt u vinden op onze website. Bekijk bijvoorbeeld de meestgestelde vragen. Als u er toch niet helemaal uitkomt, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen via 026 - 325 26 46 of ons mailen op info@heijtingmilieuservice.nl. We staan u graag te woord.