sluiten

Direct huren van kliko's en rolcontainers

Op verschillende dagen in de week rijdt Heijting Milieuservice BV een vuilnisronde. Hierbij worden rolcontainers van diverse grootte geleegd tegen een vast bedrag per maand. Het maandelijkse bedrag wordt, bepaalt aan de hand van de maat van de container, de ledigingsfrequentie en het soort afval. We hebben een bedrijfsafval-en papierroute. Beschikbare afmetingen door ons te leveren rolcontainer:

240   liter stalen container        660   liter kunststof container
500   liter stalen container        770   liter kunststof container
750   liter stalen container        1100 liter kunststof container
1000 liter stalen container
1300 liter stalen container
1600 liter stalen container

U kunt in onze containershop ook online afvalcontainers bestellen.
Klik hier om online u afvalcontainer te bestellen.

Sloopwerkzaamheden

 

Bij Heijting Milieuservice b.v. kunt u terecht voor al uw sloop-, grond en asbestwerkzaamheden. Neem gerust contact met een van onze medewerkers op om een prijs aan te vragen voor een klus op maat. 

Reinigingsdiensten

 

Met een hoge druk reiniging van 250 bar, waarbij er warm water (90°C) wordt gespoten op de verontreiniging, maken we praktisch alles schoon. Dit eventueel gecombineerd met biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen is er heel veel mogelijk. Algaanslag - Kauwgom - Oliesporen - Teer - Mos - Verf? Voor ons geen probleem! Bel dus snel voor een offerte voor het reinigen van pleinen, momumenten, muren, bestratingen enz.

Plaszuilen

 

We verhuren plaszuilen die door 4 heren tegelijk gebruikt kunnen worden. De plaszuil neemt 1,15 m² in en is prima in te zetten bij markten, braderieën, parkeerplaatsen, sportevenementen, concerten, festivals, jachthavens, open dagen enz. De capaciteit staat ongeveer gelijk aan 1500 plasbeurten.

Veegwerkzaamheden

Heijting Milieuservice voert ook veegwerkzaamheden voor overheden en bedrijven uit. Informeer naar de mogelijkheden.