sluiten

Overige diensten

Veegwerkzaamheden

Heijting Milieuservice verzorgt alle voorkomende veegwerkzaamheden, van bedrijventerreinen tot parkeergarages en van snelwegen en andere asfaltwerken tot gemeentelijke reinigingen.Hiervoor worden de volgende veegwagens ingezet. Deze veegwagens kunnen uitgerust worden t.b.v. onkruidbestrijding.

Sloopwerkzaamheden

 

Bij Heijting Milieuservice b.v. kunt u terecht voor al uw sloop-, grond en asbestwerkzaamheden. Neem gerust contact met een van onze medewerkers op om een prijs aan te vragen voor een klus op maat. 

Reinigingsdiensten

 

Met een hoge druk reiniging van 250 bar, waarbij er warm water (90°C) wordt gespoten op de verontreiniging, maken we praktisch alles schoon. Dit eventueel gecombineerd met biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen is er heel veel mogelijk. Algaanslag - Kauwgom - Oliesporen - Teer - Mos - Verf? Voor ons geen probleem! Bel dus snel voor een offerte voor het reinigen van pleinen, momumenten, muren, bestratingen enz.

Plaszuilen

 

We verhuren plaszuilen die door 4 heren tegelijk gebruikt kunnen worden. De plaszuil neemt 1,15 m² in en is prima in te zetten bij markten, braderieën, parkeerplaatsen, sportevenementen, concerten, festivals, jachthavens, open dagen enz. De capaciteit staat ongeveer gelijk aan 1500 plasbeurten.

Aanhanger huren

Wilt u van uw afval af, maar heeft u geen aanhanger ter beschikking? Bij ons is het mogelijk om goedkoop een aanhanger te huren inclusief aanhangernet!

De kosten voor het huren:
Per dagdeel (ochtend of middag) € 25
Per dag € 35
Afmeting aanhanger: 2.25 lengte x 1.32 breedte x 0.30 hoogte. We raden het aan om van te voren te reserveren.
Let op: aanhangeraansluiting betreft een 13-polige aansluiting, verloopstekker is niet aanwezig.