sluiten

Container grond huren

Wilt u een container voor uw grond huren? Een container grond huren doet u natuurlijk bij Heijting Milieuservice uit Huissen en Oosterhout-Nijmegen. Wij zijn al jarenlang uw betrouwbare leverancier in scherp geprijsde afvalcontainers waarbij wij niet bezuinigen op kwaliteit en service.

Wij komen uw container voor de grond bij u thuis of op het gewenste adres brengen en halen de container na gebruik ook weer bij u op. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw tuinklus, want daar hebt u het waarschijnlijk al druk genoeg mee.

Klik hier om een container te huren.

Perfecte oplossing

Een container grond huren om uw grond bij u thuis op locatie af te voeren is de perfecte oplossing als u afvalstromen snel en eenvoudig wilt wegwerken. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn tijdens het winterklaar maken van uw tuin. U plaatst de container voor de grond bij u op de meest geschikte en efficiënte plek. Daardoor bent u zo weinig mogelijk tijd kwijt aan het opruimen. En dit alles voor een scherpe prijs.

Soorten afvalcontainers

Bij Heijting Milieuservice bieden we u zes soorten afvalcontainers: bouw- en sloopafval, grofvuil (huisraad), dakafval, groenafval, grond, hout en schoon puin. De servicegerichte medewerkers van Heijting Milieuservice bezorgen uw afvalcontainer bij u voor de deur. Onze auto's vertrekken dagelijks uit Huissen. Uw container grond huren kan bij ons tegen scherpe prijzen. Dus u bent er altijd van verzekerd dat u een voordelige keuze maakt. Daarbij bieden we u ook de mogelijkheid om een container te huren op zaterdag. We werken met eigen vrachtauto’s, eigen containers en eigen mensen. Sinds 2017 kunt u ook online uw container voor bouwafval huren bij ons. Met onze containerwebshop combineren wij jarenlange ervaring met het bezorgen en online bestellen van afvalcontainers.

Een container grond huren in onze webshop

U kunt eenvoudig een container grond huren in onze online afvalcontainershop. U kiest de gewenste maat afvalcontainer met het afval waar u de container mee gaat vullen. U klikt dan op de knop bestellen en vult dan uw gegevens in. Als laatste kunt u de huur van de container veilig online betalen met internetbankieren via iDEAL. U kunt bij ons een goedkope container voor grond huren in vele maten. Wij leveren aan zowel bedrijven als particulieren. Voor vragen over het huren van een container voor grond kunt u ons altijd even bellen en kosteloos en zonder enige verplichting om advies vragen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Voor uw container grond huren bij Heijting Milieu Service

Wanneer u bezig bent met een klus of project wilt u het liefst zo weinig mogelijk hinder hebben van de vrijgekomen grond. Dit moet simpelweg zo snel mogelijk uit de weg, zodat u hier zo min mogelijk overlast van ondervindt. Een container grond huren is in dat geval een ideale uitkomst. U kunt in deze container verschillende soorten grond kwijt en de containers zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Bovendien halen de chauffeurs van Heijting Milieu Service een volle grondcontainer op afspraak weer bij u op. Bestel online uw grondcontainer in onze webshop en profiteer direct van onze snelle service. U kunt ook een offerte opvragen voor een container grond huren als u bijvoorbeeld meerdere containers in een jaar nodig hebt.

Compleet in dienstverlening

Heijting Milieu Service houdt zich bezig met het bewerken en verwerken van afvalstromen, de verhuur van afvalcontainers, de verkoop van diverse artikelen, het uitvoeren van asbestsaneringen, diverse reinigingswerkzaamheden en het bestrijden van de gevolgen voor het milieu bij calamiteiten. Wij bieden onze complete dienstverlening aan landelijke, provinciale en lokale overheden aan en aan bedrijven en particulieren. Heijting Milieuservice opereert vanuit twee vestigingen in Huissen en Oosterhout/Nijmegen.

Informatie

Alle informatie over een container grond huren en de werking van onze online containershop kunt u vinden op onze website. Bekijk bijvoorbeeld de meest gestelde vragen. Als u er toch niet helemaal uitkomt, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen via 026 - 325 26 46 of ons mailen op info@heijtingmilieuservice.nl. We staan u graag te woord.