sluiten

Vulzand bestellen


Wilt u kwalitatief hoogwaardig vulzand (ook wel ophoogzand of straatzand genoemd) te bestellen voor uw bouwproject of tuin bestrating? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webshop kunt u eenvoudig vulzand online bestellen. Veilig, vertrouwd en snel geleverd in de regio. 

Klik hier om vulzand online te bestellen >>

Divers aanbod losgestort zand

Wilt u online vulzand bestellen? In ons assortiment bieden wij u naast vulzand een divers aanbod in soorten zand, zoals grindzand, vloerenzand, brekerzand en metselzand. Wij leveren dit als losgestort zand met zeer snelle levertijden. Vulzand bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van advies op maat voor iedere soort zand. Ook tuingrond (ook wel tuinaarde of zwarte grond genoemd) kunt u eenvoudig online bestellen. 

Klik hier voor al onze zandsoorten >>

Wat is vulzand?

Dit is ongezeefd zand dat onder verschillende namen bekend is, zoals ophoogzand of stopzand. Aan vulzand worden weinig eisen gesteld qua vorm of korrelgrootte. Vulzand kan onderling verschillen van kleur en korrelgrootte, doordat het in sommige regio’s gewonnen wordt uit de zee waarna het ontzilt wordt. Dit in tegenstelling tot andere regio’s waar het zand uit rivieren of speciale zandputten komt. Het is belangrijk dat zand dat onder bestrating wordt gebruikt zuiver is en geen leem of klei bevat. Wanneer zand voor bestrating vervuild is kunnen er namelijk vlekken ontstaan in het straatwerk.

Zorgvuldige selectie

Ons vulzand is zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan strenge normen voor samenhang en zuiverheid. Of u nu een klein project hebt of een grootschalige bouwonderneming runt, wij hebben de capaciteit en middelen om aan al uw zandbehoeften te voldoen. Met onze efficiënte leveringsservice zorgen we ervoor dat het vulzand tijdig en op de door u gewenste locatie wordt afgeleverd. Ditzelfde gaat op voor onze selectie grond- en grindsoorten.

Klik hier om zwarte grond (tuinaarde) te bestellen >>

Klik hier voor al onze grindsoorten >>

Toewijding

Wat Heijting Milieuservice onderscheidt van de rest is onze toewijding aan klanttevredenheid en service van wereldklasse. Ons deskundige team staat altijd klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van het juiste type vulzand voor uw specifieke project. We begrijpen dat elke klant unieke vereisten heeft. En daarom streven we ernaar om u op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw verwachtingen voldoen. Bij Heijting Milieuservice stellen wij uw tevredenheid altijd voorop.

Ervaring, kwaliteit en betrouwbaarheid

Waarom zou u compromissen sluiten als het gaat om opvulzand? Kies voor de ervaring, kwaliteit en betrouwbaarheid van Heijting Milieuservice. We maken het proces van vulzand bestellen eenvoudig en probleemloos, zodat u zich kunt concentreren op uw project. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom zoveel klanten ons hun vertrouwen schenken als hun voorkeursleverancier van ophoogzand. Bij Heijting Milieuservice streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw project tot een succes te maken. Bestel uw vulzand bij ons en ervaar de uitstekende service die u verdient.

Hoeveelheid zand

Veel mensen die vulzand online bestellen, stellen de vraag hoeveel ze nu exact nodig hebben. Onze producten worden uitgedrukt in m3 (kubieke meters), ofwel lengte x breedte x hoogte. Om te weten hoeveel zand u nodig hebt, rekent u eerst de lengte x breedte uit. De uitkomst geeft het aantal M2  weer. Vervolgens vermenigvuldigt u de uitkomst met de hoogte om het aantal M3 te weten. De totale uitkomst is de hoeveelheid zand die u nodig hebt (uiteraard geldt dezelfde formule voor de hoeveelheid grind of split). Let op, voor zandproducten geldt: Vermenigvuldig het totaal aantal M3 nogmaals met 1.1 of 1.2 (afhankelijk van de toepassing). Dit is noodzakelijk doordat zand nog inklinkt.

Zand Online

Bij Heijting Milieuservice kunt u online meer dan alleen vulzand bestellen. Wij leveren vloerenzand, metselzand, brekerzand, vulzand en grindzand los gestort bij uw thuis. U kunt op een simpele manier online bestellen. De bezorgkosten worden automatisch berekend in de winkelwagen op basis van uw postcode. Onze dienstverlening wordt aangeboden aan landelijke, provinciale en lokale overheden en aan bedrijven en particulieren. Kies voor Heijting Milieuservice - uw vertrouwde partner voor vulzand bestellen.

Klik hier voor al onze zandsoorten >>